Afspraken

In Huisartsenpraktijk Elsdries wordt steeds op afspraak gewerkt. Er zijn geen vrije raadplegingen. U kan een afspraak maken door te bellen naar het nummer 09 252 19 43 of hier op de website een afspraak te maken.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8u en 19u.

We zijn een groepspraktijk met vier huisartsen en twee huisartsen-in-opleiding (haio's). Wij werken nauw samen, houden wekelijks overlegmomenten en hebben allen toegang tot uw dossier. U kan kiezen bij wie u op raadpleging komt.

Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden na telefonische melding.

Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Zo kan de nodige aandacht aan u besteed worden en komt de afspraak van anderen niet in het gedrang.

Komt u voor een pre-operatief onderzoek of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

Breng steeds uw identiteitskaart mee bij een bezoek aan de praktijk.

Probeer indien mogelijk een afspraak overdag te maken, zo kunnen wij onze avondconsultaties zoveel mogelijk beperken en voorbehouden voor dringende zaken en mensen die overdag moeten werken.

We zijn via e-mail te bereiken voor niet-dringende zaken. Afspraken maken en medische vragen beantwoorden doen we niet via e-mail.

U kan de raadpleging betalen met cash of elektronisch (bancontact of de app).